Homeroom - breakfast, lockers, CNN10
Moo Zoom, Attendance, GMS NEWS, team bathroom breaks (20min) (7:50-8:10)
*YOU MUST BE IN CLASS BY 0750!
WIN (What I Need) (30min) (8:12-8:42) - this is usually some type of remediation and/or Study Hall. Stay in your homeroom for this!
1st Block (63min) (8:44-9:47)
Encore 1 (40min) (9:50-10:30)
Encore 2 (40min) (10:32-11:12)
2nd Block (63min) & Lunch (25 min) (11:45-12:10) NOTE: this 25 minutes includes the time you have to spend waiting in line to get your food.
Locker break and switch classes - team bathroom breaks
3rd Block (63min) (12:44-1:47)
4th Block (63min) (1:47-2:45)
Final locker break and dismissal!
Bus riders will go with me, car riders will go with Mr. Gragg